Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trp. R


det är inte som att sätta murar
runt omkring sig själv

eller konstruera vägar
som leder rakt fram

utan mer som att sätta sig själv i rörelse
likt en kula som fritt rullar fram

mot väggar som också rör på sig
som växer och krymper

förändras

mönster, färger, känslor, åsikter
som att sväva över en obestämd yta

längs en oförutsägbar tid
enligt en plan utan förstånd

utan tydligt mål
i fritt fall

tills




Fri vers (Fri form) av Johannes
Läst 398 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-01 14:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johannes
Johannes