Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi borde hålla käften


Rättvisa. Vi spyr ut vackra ord om frihet och lika värde. Rättvisa. Men vi står på fel sida av problemet och kastar skit på dem som inte är med oss.

Vi borde hålla käften.

Solidaritet. Vi sträcker ut händerna och ler mot varandra, tror att vi ska rädda världen. Solidaritet.Men vi knyter nävarna och vänder ryggen mot dem som verkligen behöver räddas.

Någon borde hugga av oss händerna.

Vi skriker sanningar utan att veta, vi lyssnar utan höra. Vi tror att vi ger men vi bara tar. Vi är drömmare med visioner som aldrig kommer uppfyllas. Drömmare...

Vakna





Fri vers av Esset
Läst 309 gånger
Publicerad 2006-12-01 22:46



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
5* 5+
2006-12-05

  Ummm~oh~yeah
Exakt. Antingen vaknar vi eller så kan vi handla istället för att bara prata skit.
2006-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Esset
Esset