Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kænsla jag fick


Hemma

Hemma, vad ær det?

Hemma, i mig sjælv.




Övriga genrer av Christine Sabel
Läst 275 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-02 00:59



Bookmark and Share


  jimmy welleby
Mmmm, home sweet home. Fint.
2006-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel