Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Advent är



Advent är mörker och kyla
när hjärtat ensamt är
hur ska jag stå ut med den lycka
som juletid med sig bär

Advent ska vara ljus i mörkret
med budskap om kärlek och liv
just nu kämpar själen ensam
går mot julen med darriga kliv

Advent är mörker och kyla
kärlekslängtan växer allt mer
hoppas på varm gemenskap
tillsammans med ögon som ser




Fri vers av Jojo
Läst 324 gånger
Publicerad 2006-12-02 18:49



Bookmark and Share


  Vanja-Kristina Morgell
Tänk tanken att DU är en sådan person som kan se. Ensamheten blir så sorglig annars! Var glad över den gåvan som du har att kunna älska och dela även om det just nu inte finns någon person att dela detta med! Tänk på att Du själv är en god gåva till någon människa som väntar på att skänkas. Och ha en riktigt God jul!
2006-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo