Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Älskar att tjuvlyssna på andras samtal.. suga i mig lite av deras liv.. i mitt.. även om det bara råkar vara fragmentariskt


Fragment från ett samtal på bussen mot Tyresö C (12 aug 2006)

Allt kostar, men blåbär är gratis
och så finns det ju kantareller
det är mysigt i Tallkrogen
i ett kollektivhus
alla måste ju bo på nåt sätt..
Man tar sitt morgonkaffe och kollar ut,
över Flemingsberg och alla neonfärgade hus
vore mysigt med ett gammalt hus
som på rea
folk är inte mänskliga där
jag betalar hellre dyrt än går på ofräscha ställen
jag kommer ihåg att jag somnade på en köksstol
jag kan sova överallt
tur att jag inte dreglade

(jag kliver av bussen o lämnar de två tonårstjejernas samtal)




Fri vers av Herr Ångest
Läst 371 gånger
Publicerad 2006-12-03 02:19



Bookmark and Share


  TedEdFred
*ler*
(vet inte vad jag ska skriva om ett samtal, det får bli Kort)
2006-12-23

    pladask
åå lät som ett ganska spännande samtal att tjuvlyssna på. det är inte alltid man har sån tur...
2006-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Herr Ångest