Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Satt i bilen på väg till småland och gjorde just den här upptäckten. Gud är god. :)


Din stjärnhimmel

Timmen är sen
och natten är mörk
Min blick letar sig upp mot din himmel
Längtandes efter dina stjärnor
lysande av din kärlek
Men det är mörkt
Tomt

Tunga moln brer ut sig
över December natten
och endast månen går att skåda
men ett hål, en liten bit
av något annat
lyser igenom och kanske
är det en stjärna jag ser
jag lutar mig tillbaka och ler

vet att din stjärnhimmel alltid finns där
Som du lovat.




Fri vers av Fenomena
Läst 697 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-04 00:54



Bookmark and Share


  katastrofromantiker
Ja, det är trygghet.
Vackert formulerat.
Ger en varm och lugn känsla.
2006-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Fenomena
Fenomena