Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

morgon

den här morgonen
sitter tillvaron
likt en klo
i halsen
som sakta roterar
runt sin egen axel

längre och längre in
i köttet

den här morgonen
när fukten ligger
som ångest över marken
finns ingen förlåtelse
eller hänsyn
mot de törstiga

de dricker
som dårar

den här morgonen
är jag vän
med den svarta kulan
som skaver i magen

för jag har släppt taget
och låter allt det
som oroar
falla till marken
och dö




Fri vers av mgns
Läst 271 gånger
Publicerad 2006-12-04 08:24



Bookmark and Share


  AtomHeartMother
Jä Bejbi..."Vän med den svarta kulan..."...Oerhört.....:)
2006-12-06
  > Nästa text
< Föregående

mgns
mgns