Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fröken Känslosam Dubbelmoral pyntad i sin fina klänning av Sorg och Skräck, Vill inte såra men kan inte låta bli att vara skoningslös i sina tanckar och handlingar


Alla dina tavlor

Där fins ingen rim och ranson i vår värd
Jag visar och du förstorar
Du försöker bräcka mig
I allt vill du vara bäst

I vår värd där upp är ner och ner är upp
Jag vill inte bli din ovän
Men du har ett så meningslöst liv
Kanske är de därför du måste visa dig bättre än mig

Jag är nöjd med de jag har, även om de jag inte har skulle smaka gott
Jag vet inte vad du önskar
Men jag vill bara be dig dra åt helvete
Du vill inte ens veta vad jag har offrat för att uppfostra dig

I mångt och mycket är vi de bästa av bästa vänner
Delar allt och inget
Men kanske är de bara du som försöker skapa något som jag inte har
Och är de jag som vill ha dig kvar runt bena på mig

Du har byggt upp ditt liv så runt bara mig
Att mitt liv handlar så mycket om dig
Att jag bara spyr på dig och din förståelse
Men vad vill du egentligen, inte bli som mig hoppas jag

För allt du tar i
Allt du gör till ditt, äcklar mig nu mera
Alla dina tavlor




Övriga genrer av Nevermore
Läst 315 gånger
Publicerad 2006-12-09 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nevermore