Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överlevnad

Sluta trampa på mig!
Jag vill bli behandlad med respekt och kärlek.
Jag behöver omtanke och uppskattning – på samma sätt som jag visar dig.
Om du inte klarar det så lämnar jag dig.

Och du – det är inget hot, utan bara överlevnad.




Fri vers av Lena VIP
Läst 326 gånger
Publicerad 2004-12-27 08:59



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
även du....bra beskrivet!
2004-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Lena VIP