Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första ljuset

Har alltid funnits
inom dig.

Lågan brinner ständigt
utan att bränna dig.

Värmen finns där
och räcker både till dig
och för att dela med
till andra.

Skenet lyser hela tiden
på det vackraste som finns
ditt inre.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 198 gånger
Publicerad 2006-12-05 12:09



Bookmark and Share


    Lindizz
Åh...väldigt fint skrivet.
2006-12-05

  Rosen VIP
Så vacker! tycker om de första stroferna...första ljuset har alltid funnits inom dig..
2006-12-05

    eva m h
Oj vad vackert!
2006-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf