Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mikel och Mamma


Får jag nudlar?
För jag svelter










Fri vers av Valentin Bellman
Läst 761 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-05 17:41



Bookmark and Share


  volatile
hahaha :D du är rolig grabben! och du skriver bra. kul att du finns här på poeter!
2007-01-28

  Cris
Bra med nudlar då.. väldigt bra
2007-01-19

  eatinginside
*myser* :-)
2006-12-11

    eva m h
Du kanske bara är hungrig på lite nudlar!
2006-12-05

  Davidoff
Jag tror allt du är en liten buse du ;) Inte tror jag att mamma låter sig svälta?
2006-12-05

  Annmargreta
Det tror jag inte på!
Är det någon annan mat
ni ska äta som du inte tycker om?

Ha en bra kväll-dag.
2006-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Valentin Bellman
Valentin Bellman