Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faller, faller, faller

Tårar rinner som vattenfall
Vart ska jag ta vägen?
Mot dig är jag hjärtekall
En idiot i alla lägen

Förklaringen inte till dig når
Ingen har något fått veta
River mina egna blodiga sår
På allvar du måste leta

Va mitt stöd när jag faller från botten
Låt mig din axel blöta ner
Vi drog nog inte lyckolotten
Det är till dig jag alltid upp ser

Känslor jag har för alla
Bara du min kärlek får
Trotts att jag brukar falla
Ligga stilla vid dina tår

Plocka upp mig varsamt
Tunna stickor till ben
Se på mig vaksamt
Du är stark och jag är klen




Fri vers av Walkingafteryou
Läst 502 gånger
Publicerad 2006-12-05 19:18



Bookmark and Share


    Ling
När jag läser mer; Jag gillar ditt sätt att skriva!
2007-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Walkingafteryou
Walkingafteryou