Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sparar kanske lite plats då jag bara har 50 texter. Fast det ända som de har gemensamt är att de båda blev skrivna på samma mattelektion och på samma sida i räknehäftet.


2*



stort
bomullshuvud
cycklar inte längre.
inge mer mer skratt från klassrummen
har jag att bjuda på
något mer

från sängen















******



















vid hörnet av en spetsig vinkel
hör jag dig
och dina andetag

jag är större nu




Fri vers av fannen
Läst 725 gånger
Publicerad 2006-12-05 20:25



Bookmark and Share


  jaghetersara
det låter fint, men vad menas?
2007-03-21

  andreawolf
jag skall icke kommentera andras kommentarer, men om jag håller med Bump då?

det sista stycket kryper in bakom mitt hjärta!
2006-12-31

  Bump
alla har kommenterat jag är elaka häxan nu liksom och av texterna fattar jag ingenting förklara snälla söt? men sista är i alla fall helt underbar... trots mitt oförstånd.
2006-12-12

    majbarn
åh hej
stjärnunderbaring
min pappa har gett mig poeter.se-förbud
länge
så jag har inte hunnit vara inne alls mycket
nu har jag smygit på iallafall
och ÅH vad fin och stjärnig du är
PUSS
2006-12-10

  Paraply
måste hålla med
fast jag är inte säker på att jag riktigt förstår
lr snarare kan beskriva det men
det är skönt med dig
man måste inte alltid förstå
gillar upplägget då man liksom *faller* ner till de sista raderna som
var baskerunderbara
och det säger jag inte för att vara snäll Guld,
tänk på det
2006-12-06

  verkligen
oj den sista är bara underbar
den ger mig possetiva skakningar
helt underbart faktiskt
den är svår att kommentera
det är bara en kännsla jag får
2006-12-05
  > Nästa text
< Föregående

fannen
fannen

Mina favoriter
Missery
minimum