Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skilda vägar



Att känna doften av dig

utan att se dig

är lika hemskt som

att se dig

utan att få röra vid dig

Men att få röra vid dig och veta

att det kanske är sista gången

är nog ändå värst




Fri vers av Jojo
Läst 243 gånger
Publicerad 2006-12-06 16:32



Bookmark and Share


    eva m h
Smärtsamt!
2006-12-22

  The Stargazer
Ja, så är det nog.

Du har skrivit en mycket fin och känslosam dikt med ganska enkla medel. Jag skulle nog ha kastat om "värst ändå" till "ändå värst" på slutet, men annars finns det ingenting alls att anmärka på tycker jag.
2006-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo