Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rester

jag vänder mig om
tittar in i tid
som passerat

jag ser
ingenting

förutom värmen

allt kallt
som de säger
fanns där
minns inte jag

det har lösts upp
likt damm
i det svaga draget
från passerande människor

jag lät
resterna rinna
mellan mina fingrar

och försvinna




Fri vers av mgns
Läst 254 gånger
Publicerad 2006-12-06 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mgns
mgns