Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikten handlar om att finnas där och ha tid för varandra.


Tiden, Fröken Ur och jag



Det hörs genom en telefonlur
att Fröken Ur
har blivit sur.
Så Tiden frågade mig:
\"Har du tid en stund?\"

Jag svarade att:
\"Jag har alltid tid över för både
dig och Fröken Ur.
Har tid för er i ur och skur.
Har tid för er vare sig livet ljuder i
moll eller dur.\"
Tiden log mot mig och sa:
\"Ja, det är tur...\"

Jag antar att Tiden kände sig lättad
som undulaten som lyckats fly från sin bur.




Fri vers av Elinn
Läst 595 gånger
Publicerad 2006-12-06 21:35



Bookmark and Share


    kivu
Vacker och slående stark disposition. Genomarbetat å lekfullt på samma gång. Poetisk humor å svärta i samma stund.
2008-01-08

  Mangal VIP
Intressant hur du valde tiden som talesperson. Gillar! Fint budskap och tänkvärd.
2007-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Elinn
Elinn