Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poeter lyssna på \"I den stora sorgens famn\" oj,oj,oj. Ted Gärdestad kunde...


Från mitt håll är det alltid närmare till dig.


Då du förstår vilken väg jag tar
kommer du också
att ha närmare mig.

Men du kan inte
hitta genvägen
om du inte vill söka.

Snälla

sök.

Jag kan visa
om du vill


Snälla

låt mig.




Fri vers av Lars Granlöf
Läst 220 gånger
Publicerad 2006-12-06 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Granlöf
Lars Granlöf