Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att rimma är inte min starka sida...men det bara blev så denna gång...


Det som en gång var



Som när en stjärna slocknar
försvann du ut ur mitt liv
Kanske var det jag som valde
att ta detta viktiga kliv

Som när en stjärna tänds
vaknade jag i vårt möte
Kanske kunde du vara svaret
på den längtan min ensamhet sökte

Som när en stjärna slocknar
stängdes idag en dörr
Kanske är det bara en början
det blir i alla fall inte som förr




Fri vers av Jojo
Läst 262 gånger
Publicerad 2006-12-07 09:28



Bookmark and Share


    AJ Larsson
Oj, vad fint..
2007-01-16

  Albert
jag gråter
...
stackars...
2006-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo