Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hjälp! titel, slut, korrigeringar... (Återigen För dig)


Kyssars bal

Och våra läppar dansar
Balett; mjukt och vackert
(Timidly)

Övergår i salsa
Hett och passionerat
(Intimate)

Som tonas ner till
En långsam vals
I slutrefrängen,
När paret är trött men
Fortfarande älskar




Fri vers av Glitteringly
Läst 885 gånger
Publicerad 2006-12-07 19:14



Bookmark and Share


  Emelie Skoog
"När paret är trött men
Fortfarande älskar"

du är min idol.
2006-12-30

  within_
tjadu... bärjan är ju helt underbar, men jag håller med dig om att slutet inte riktigt klickar! tyvärr har jag inget konkret tips heller, men jag skulle vilja ha in ordet sparsam. Vet inte var och varför, men det kändes passande... kram!
2006-12-12

  Håkan Tendell
Gud, det här är vackert!
Får en att längta efter läppar ...
2006-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Glitteringly
Glitteringly