Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hud som bits

jag smeker en hud som bits
en kropp som skirker


ditt finger smeker ständigt mina läppar
som ständigt svullnar upp
jag låtsas som om jag inte känner det
jag stänger av
min hormonportal ständigt
inte tillåta den att överrumpla mig

samtidigt smeker du mina känslor med din yttersta fingertopp
och filtrerar - skakar låser in det går inte
och jag försöker ständigt göra de rätta sakerna
för att dölja min desperativa sida
eftersom allt jag längtar efter
är det här




Fri vers av tuss
Läst 357 gånger
Publicerad 2004-12-29 02:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tuss
tuss