Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad igen



Inte bara en ängel
har jag förlorat
utan även hoppet
om att finna en vän
att tala med om livet
Min längtansfyllda dröm har
oåterkalleligt gått sönder
för även om våra vägar
kommer att korsas igen
ska jag för evigt minnas
dina visa ord
och jag tror att
jag har förstått
att du aldrig
kan bli
min
vän




Fri vers av Jojo
Läst 254 gånger
Publicerad 2006-12-08 09:34



Bookmark and Share


  Albert
skit också
det är hemskt!!!
att gå förlorad...
eller vem var det som förlorade, förresten?
2006-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo