Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny dag

 

Smaken av morgonen
guldtrådars regn
dina fingrar talar ro
med min hud
 
trygga toner
kramar mitt sinne
Är jag med dig?
viskar jag tyst

daggmättat hjärta
kramar din hand
försöker möta
dina slutna




Fri vers av Nettan
Läst 1776 gånger
Utvald text
Publicerad 2006-12-08 17:56



Bookmark and Share


  Lucius
Väldigt väldigt vackert!
2007-09-13

  Carlita
vilka vackra formuleringar... en dikt som håller och dröjer sig kvar hos läsaren!
2007-04-07

  Anna Nickolausson
vacker och berörande kan känna orden i själen, kraften i din dikt berör i djupet, bra skrivit
2007-03-19

  Nadine
underbart
2007-02-21

    midwinternight
hej nettan !!
den här dikten var vferkligen en rogivande dikt
väldigt väldigt vacker !!!
2007-02-07

  Nils Sondefors
Detta är banne mig riktig, underbar, harmonisk POESI! tycker jag!
(Och ett sådant vackert språk...)
2007-01-25

  Jean-Michel Orblin
finfint
2007-01-24

  Micael Axelsson
Så mycket värme, så mycket känslor...
Jag ler, åh vad jag ler med hela det inre av denna värme.
2007-01-14

  Mr G
En ny dag är väl det vi alla hoppas på.
Det vi ser idag kanske är något annat i morgon
Den nya dagen tog andedräkten ut den gamla
och gav nytt liv
En ny dag ett pasos för oss människor
vi vill alltid uppleva en nya dag
Den nya dagen är riktigt rentvättad
men blir till slut också gammal

En fin nyanserad dikt med ett
hopp om en nya dag

Mr G
2007-01-13

  Freeman
Åh, en guldstjärna, grattis!!! =)
Jag tycker lika bra om den som redaktionen...fingrarna som talar ro med huden och smaken av morgonen...så vackert och kärleksfullt!
2006-12-31

  Fredrik P. VIP
Stort grattis till guldstjärnan!
Slutversen blev magnifik.
2006-12-09

  issac.a.m
Maestra,,,,
du kan visa mer av din innre med såna härliga ord
en kryddad text.
2006-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Nettan
Nettan