Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lågmält

 

Du kanske tror att jag inte ser dig

att du döljs av de starkas briljans

 

men nej

jag ser dig tydligt

 

för din behagliga blekhet hänför

och din av hämning beklädda nakenhet

frestar mig att vilja komma närmare

 

närmare inpå

 

I diskret framtoning glänser du

Du glänser starkast av alla




Övriga genrer av mejo
Läst 479 gånger
Publicerad 2006-12-08 23:14



Bookmark and Share


  Steffepeffe
Den här tycker jag funkar bra - enkel o klar i konturerna lixom! Början och slutet knyter ihop diktens bildspråk väldigt bra. Är bara mittenraden som jag tycker känns lite övertydlig, kring ordet "hämning". :-)
2006-12-09
  > Nästa text
< Föregående

mejo