Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon skrev en lista på allt som behövde förändras...

 

...och fyllde 30 dagen därpå

 

varje litet ämne genomtänkt

varje liten sten tillrättalagd

saker som stört lades åt sidan

inga defekter nu - fanns inget utrymme kvar

och tiden var knapp

 

Hon skrev en text om sig själv och analyserade

i tanken förbättrade

inget mer behövde sedan ändras

inget kunde längre gå fel

 

Så peppad inför mötet med resten av sitt liv

ropade hon ut genom fönstret

 

Okej ser ni nu att jag är redo!?

Äntligen redo för mötet

och jag kommer ut till världen nu!

 

Utanför såg hon rustad ut

nyputsad omgjord tillgjord

MOGEN

 

Inuti fanns känslan kvar

fortfarande lika ung

 

Hon stängde förstret 

Kanske inte riktigt redo ändå

 




Övriga genrer av mejo
Läst 450 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-16 19:24



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Vi blir aldrig klara...vi blir bara förbättrade...förändrade...äldre..och ev klokare...eller inte någonting alls...:)
Texten är underbar och mitt i prick på det där som är så svårt....livet...
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

mejo