Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musik ger liv


Dina ord ger
Tonen i din melodi
får mig minnas

Lyssnar till sången
Den som berör
mitt innersta

Blundar för att se
Bilder av den tiden,
må de vara kvar

Lyssna, blunda
Hör du texten?

Musiken berör




Fri vers av Lindizz
Läst 326 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-09 16:41



Bookmark and Share


  nettizen
Ja, den berör.... den rör känslo-minnet inpå bara djupet...
Precis som den här dikten just gjorde.
Fint!
2007-01-11

  Rozhan
Du klär dina ord med nostalgi i denna mysiga text!... Berörande toner & ord som får en att vilja höra mer av livets musik. Vackert!
2006-12-09

  Söder
Vad vore vi utan musik? Fint skrivet...
2006-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz