Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Iakttagelse i närvaro


Rofylld gryning

I gryningsljuset är färgerna milda som siden
En ensam strimma ljus, letar sej in till vår säng
som om den vill poängtera något
Din hud ser så rofyllt mjuk och varm ut
Jag hoppas den speglar dina drömmar, min älskade




Övriga genrer av MonaLisa
Läst 534 gånger
Publicerad 2006-12-09 19:21



Bookmark and Share


  wayward - taiga
Skönt att få vakna tillsammans!
2007-02-17

  odyne
God jul på dig!
2006-12-23

  Nina V A
Mjukt och rofyllt absolut!
2006-12-09
  > Nästa text
< Föregående

MonaLisa
MonaLisa