Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att leva i hopplöshet är inte kul!


Men du då?

Jag vill ha mer, Jag vill försöka
Mitt hjärta säger att du betyder mycket för mig,
men jag vet inte om jag vågar tro på det,
det kanske har fel.
Och ett fel kan leda till ett annat,
men du,vad tycker du?
Orkar du med mig, även fast jag kan vara tyst ibland?
känner ditt hjärta likadant för mig?
som mitt gör för dig.




Fri vers av Jeanette
Läst 525 gånger
Publicerad 2006-12-09 20:15



Bookmark and Share


  Freeman
Du uttrycker det så fint...frågan och osäkerheten som kan bita som en kall nordanvind i hjärtats innersta!
2006-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Jeanette
Jeanette