Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är så glad för din skull Evve <3


Lyckad vänskap

Jag blev så glad
när jag såg era blickar
och hur självklara ni är tillsammans
Du har äntligen hittat hem
till någon som aldrig vill släppa din hand

jag önskar att jag kunde vara som du ibland
så klok
så varm
så lyckligt lottad

jag beundrar dig
och ditt sätt att vara
och jag är samtidigt så glad
att du finns i min närhet och gör mig
lite extra lycklig




Fri vers av Jeanette
Läst 765 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-09 20:17



Bookmark and Share


  josefina
Väldigt fin, väldigt mjuk dikt. En ren njutning att läsa något så osjälviskt!
2006-12-22

  Freeman
Vilken underbar vänförklaring och vilken underbar känsla att känna att man är så lycklig över någon annans lycka!
2006-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Jeanette
Jeanette