Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stilla undran

För vem
lever jag
detta besynnerliga liv

 

För vem
andas jag
denna förgiftade luft

 

 

Av vem
lär jag
i samhällets förfall

 

 

Jag tål inte ljuset
och kvävs i mörkret
Duger just inget till

 

Vad är
planen
för mig




Fri vers av WhatIsLife
Läst 205 gånger
Publicerad 2006-12-10 01:37



Bookmark and Share


  Freeman
Vi undrar alla...men alla inte så mycket, att dom ställer frågor som dig.
Jag läste någon som skrivit något så bra!
"Vi lever alla samma liv, men i olika versioner"...verkligen något att tänka på!!!
Tack för din dikt!!! =)
2006-12-10

  Lillali
Mycket fint och bra skrivet. Livet är och kommer alltid vara en "bergoch dalbana" och planen, ja den ändras hela tiden.
2006-12-10
  > Nästa text
< Föregående

WhatIsLife