Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dingdong


Solen gick i moln
då katolska kyrkans
klockor klang




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 2455 gånger och applåderad av 3 personer
Utvald text
Publicerad 2006-12-10 10:40



Bookmark and Share


  aol
väl värd guldstjärnan
2007-11-10

  Inkarasilas
Den slog högt eller lågt beroende på synsättet, giftigt snyggt!
2007-10-04

  Albert
självklart
gud är nog inte så gla´ i de där
2006-12-23

  Nettan
Grattis till stjärnan haikukungen :)
2006-12-10

  Cris
Ding dong!! ja vackert.. dov klang eftersom
solen gick i moln
2006-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP