Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten pojke av trä.

Stanna inte framför mig,
Fortsätt gå.
Jag är inte personen du letar efter,
Hon gick precis förbi.

Jag är skapad av en stor hand,
Med så mycket omsorg och kärlek.
Men den glömde ge lite till mig,
Jag blev ett elände.

Stum, döv och stel,
Utan dig är jag förlamad.
Prata med mig,
För i din fantasi lyssnar jag.

Hela mitt liv har jag tillbringat på en hylla.
Den, precis som jag, gjord av en mäktig hand.
Jag har suttit där och väntat,
På någon som vill vara min lekkamrat.

Ta tag i mina trådar,
Jag lovar att jag lyder.
Du har makten
Och jag är din docka.




Fri vers av Cija
Läst 304 gånger
Publicerad 2006-12-10 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cija
Cija