Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med vänliga hälsningar från himmlen

Molntussen är inte särskilt mjuka här heller.
Det skulle jag vilja få tala om.
Jag säger: ni vet alla vad som gäller.
Bara ta döden i handen och kom.

Fågelslagen nuddar vid dina kinder.
Det är när du står som högst.
Men det finns inga hinder.
Som liten ville man ju bli störst.

Ska jag berätta om en stjärna som föll?
Det var det första jag någonsin såg.
Han satt på månen som inte höll.
Det blev en halv kommer ni ihåg?

Och stjärnan landade på jorden.
Det regnade samma kväll.
De strödde de små brinnande orden:
Man kan inte älska sig själv.

Men förlåt. sånt här gör mig upp och ner, ut o in.
Listan till himmlen är lång, och det kommer fler.
Allt de som förstörts går inte att laga med superlim.
Ett ynka korn till värld och myror som människor är allt jag ser.




Fri vers av Skimmer
Läst 256 gånger
Publicerad 2006-12-10 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skimmer
Skimmer