Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En oskriven saga

Du ser på mig och ser en flicka.
Svart hår och mycket smink.
Jag kollar i spegeln och vill du veta vad jag ser?
Det är en verklighet långt ifrån din.

Sitt ner så ska jag berätta.
Gå på toa först för min saga är lång.
Ge mig en spegel så ska jag försöka reflektera
Mina innersta tankar och känslor för dig.

Jag kollar i spegeln och ser en flicka.
Svart hår och mycket smink.
Djupt inom mig ser jag en pojke
Och jag vet inte vem det är.

Han kommer ibland och tar över mina tankar,
Mitt tal, mina känslor och mitt sätt att leva.
Ibland vill jag knuffa bort honom och skrika
\"Detta är min kropp, skaffa en egen\".

Andra dagar önskar jag mig bort.
Jag vill vara pojken som finns inom mig.
Det är omöjligt men jag vill.
Om du bara visste hur gärna jag vill.

Det finns så mycket mer jag kan berätta
Om du bara var rätt person, om detta var rätt plats.
För jag har så mycket mer att säga,
Men du är inte redo för mitt liv än.

När du uppskattar barnen som kastar sand
Och hundar som skäller om natten.
Kom då till mig och lyssna på resten av min saga.
Jag lämnar en stol ledig, den är din, bara din.




Fri vers av Cija
Läst 316 gånger
Publicerad 2006-12-10 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cija
Cija