Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sagan om pojken som aldrig fick kärlek.(redigerad)

Du hade kunnat rädda men du såg inte på mig på det sättet och det kan jag nu förstå.För vem kan älska en man som brunnit så många gånger att han lämnar spår av kol. Jag har äntligen fått in det i min obotliga och tragiska romantiska sfär.
Ja!!!...,jag vet det är bara en av all mina sagor värdar.Där tönten får chansen att bedyra sin kärlek för kvinnan i hanns liv.Och för en stund sen fanns där en pojke som drömde att han var älskad. Och den pojke hittade aldrig svaret i verkligheten. Nej! han gömde sig i gamla video band och musik och dikt.För någonstans trodde väl han att sådant ställe fanns.




Fri vers av Daniel lindqvist
Läst 570 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-12-10 22:43



Bookmark and Share


  Bubamara - Maria Zakrisson
'vem kan älska en man som brunnit så många gånger.
att han lämnar spår av kol.'
fin formulering

(men tänk på att det är det du gör NU som lämnar karma SEN, om jag får bli personlig)
2006-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Daniel lindqvist
Daniel lindqvist