Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när en oerfaren diktare fattar pennan..

En penna som skriver ner mina innersta tankar.
Vart kan jag köpa en sådan?
Ska jag äta något speciellt för att förstå mig själv?
-kanske gå på diet.
Hur gör man för att få livserfarenhet,
När man är så tillbakadragen som jag?
Finns det någon kurs för människor som mig?
För oss som inte får det rätt.
Snälla du, säg mig,

Behöver man ett hjärta för att skriva poesi?




Fri vers av Cija
Läst 297 gånger
Publicerad 2006-12-11 05:26



Bookmark and Share


  Emanuel H
Inte då. Även hjärtlösa kan skriva.
2006-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Cija
Cija