Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du började, du slutade och du började igen!


Du är min idol och älskade syster som jag aldrig släpper taget om!

Spelar det någon roll längre
Hur mycket jag än skriker efter dig
Hur mycket jag än vill krama om dig
Så tänker jag inte det
Du måste hjälpa dig själv nu
Och inse att drogerna inte kan hjälpa dig
Allt som händer är scensatt
Och du och jag kanske inte är bra för varandra

Hur mycket jag än vill ta din hand och flyga med till en bättre värld
Så kan jag inte lämna denna världen
Är inte riktigt redo för en så drastisk händelse

Du borde tänka på någon annan än dig själv
Tänk på hur din son skulle må om du försvann
Tänk på din familj kära syster
Vi behöver dig för att du är du
Och du ska vara en förebild och en storasyster

Men hur mycket droger du än tar
Och hur många gånger du använder rakbladet
Så spelar det ingen roll
För du är min syster och jag kommer alltid att se upp till dig

Du är min kaos syster och jag älskar dig ändå!

Försök att le, försök att se lyckan

Play with me, dont be sad, dont be sad!




Övriga genrer av SocialPsychoFreak
Läst 340 gånger
Publicerad 2006-12-11 07:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SocialPsychoFreak
SocialPsychoFreak