Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick av en vän!!!


Mörker Ängel

MörkerÄngel!!
Det är inte lätt när man inte vet vilken sida man ska välja. Du var född mörk, men inom dig bor ljuset och hjärtat är hjälplöst förvirrat.
Ihopkuren på en kall plats måste du stanna och tänka efter vilken sida du vill välja .Båda sidor har sina fördelar. Så du sluter dina ögon ,stänger ditt förvirrade hjärta och bara är i tystnaden .Stjärnhimmelen är berikat över dig och glansen i de glittrande väsena skänker dig en känsla av frid i Hjärtat.
Oavsett hur du väljer att välja så har du mod att fullfölja och hålla dig på den väg du valt




Fri vers av Merrlina
Läst 255 gånger
Publicerad 2006-12-11 09:55



Bookmark and Share


  Horatius
Mycket bra skildring hur det är för Mörkrets änglar. Tycker om detta.
2007-05-22

  Freeman
Gillar!!! =)
Förmodar att du känner detsamma...bra att du fick upp den!
2006-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Merrlina
Merrlina