Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
trött på lögnerna


Kärlek som är så svår

Ibland är kärleken så in i helvetes svår
Man vet varken in eller ut
eller vart livet skall gå
Tankarna vandrar vidare
medan hjärtat vill sluta slå
Om man inte får svar
vad ska man leva för då?
När den älskade ändå inte förstår
vad man känner och vill ha
När han kanske tror på de rykten som går
De rykten som ej är sanna
När även andra tror på dem
Man vet att man ej kommer få
en chans till någons kärlek
Varför ska man då leva?
Finns det något annat att leva för ?
Nej det går ej att leva utan kärlek
Så varför ändå försöka
när ingen tror på en ändå
Livet är en stor jävla LÖGN..!




Fri vers av An angel with only tears
Läst 461 gånger
Publicerad 2006-12-12 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

An angel with only tears
An angel with only tears