Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

reflex


nu gör jag det igen

jag stelnar i
en rörelse
med armarna
på väg

runt









Fri vers av baklänges
Läst 584 gånger
Publicerad 2006-12-12 19:38



Bookmark and Share


  K*
häftigt!
supersnyggt och bilderna
virvlar av denna
rörelse
:)
2006-12-15

  Christer VIP
den hær...verkade enkel nær jag læste den først
men nu får dig mig att klura lite

det tycker jag om
2006-12-13

    ej medlem längre
det är lika vackert
som direkt
du försätter mig
på ett ögonblick
låst
fryser med rörelsen
om
och in
2006-12-12

  Smultris
Ahhh vilka bilder du skapar med dina ord...
kort och koncist men otroligt talande.
2006-12-12

  molly crayons
å. lätt hänt, snyggt skrivet.
2006-12-12
  > Nästa text
< Föregående

baklänges
baklänges