Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lever vi i Kafkas värld?

Häromdagen
blev jag tvungen
att bestrida

en faktura från
ett telebolag

för att jag inte
sagt upp ett avtal
jag aldrig ens tecknat.




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 295 gånger
Publicerad 2006-12-12 22:23



Bookmark and Share


  eatinginside
Inte illa att göra en bra text/dikt av en SÅN vardaglig situation.
2006-12-14

  Rachel Roth
jag tror svaret är JA
2006-12-12

  Lany
Ja, vi lever fortfarande här. Och man ska alltid säga upp ett avtal innan man skriver på det. /K.
(Moment 21)
2006-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP