Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pendeltågsfunderingar...
den 12 december 2006




Decemberljus (haiku)

Glittrande gatljus

speglas i Strömmens vatten

Tåg kommer och går




Bunden vers (Haiku) av Annette Andersson
Läst 615 gånger
Publicerad 2006-12-13 00:01



Bookmark and Share


    eva m h
En skön Stockholmsbetraktelse!
2006-12-13

  prinscess VIP
ja de kommer och går hela tiden
2006-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson