Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mer pendeltågsfunderingar...
den 12 december 2006




Mörka skuggor (haiku)

Vintermörka natt

skuggorna rör sig sakta

Något döljer sig




Bunden vers (Haiku) av Annette Andersson
Läst 443 gånger
Publicerad 2006-12-13 00:07



Bookmark and Share


  prinscess VIP
mmm det kan det göra så här i mörkret
fin haiku som dessutom verkar hemlighetsfull
2006-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson