Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar om mycket

Jag vet att det lurar en prins i varje buske
till alla världens prinsessor, vi kvinnor.
Jag vet att många säger att vi inte behöver prinsarna
men kanske att ibland livet blir lättare så
lite mer: \"en för alla, alla för en\" istället för: \"ensam är stark.\"
Ensam är förresten ganska svag

Människan är trots allt flockdjur
så vi kanske behöver varandra, vi är nog beroende av andra,
alla vi, tillsammans i världen.
Together forever heter det ju, det har man alltid sagt,
varför skulle det vara annorlunda nu, idag?




Övriga genrer av Willma
Läst 184 gånger
Publicerad 2006-12-13 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Willma