Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns inga genvägar

 

Det finns ingen stig här

men hästen hittar

den rakaste vägen

mellan trädens kala stammar,

genom vårljuset

som flödar i soliga dyningar

 

Det växer inga träd i mitt hus

ingen hjälp får jag av hästen

kan inte servera havre och hö

sätter på radion

orden rusar emot mig

viktiga, viktiga nyheter

jag lyfter på överläppen

och blottar mina tänder

sen ställer jag mig och steker pannkakor

eller bondomelett




Fri vers av Regina E
Läst 448 gånger
Publicerad 2006-12-13 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Regina E

Mina favoriter
kvällssol
tvätterskan