Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sonen bakom solen

Solen strålar
och det bränns
och det svider
men det
är vardag.

Vem
gömmer du
dig för?
Och varför
i herrans namn
och i solens glans
gömmer du dig för?

Du undrar
varför
det inte finns
läkemedel
mot
krossade hjärtan
blödande ögon
det går nog över
ska du se

För
du är
ju bara barn
du kan ingenting
det är bara beteende
och sluta lyssna på
den där fåniga musiken.
Det är ju ett skämt
bli som de andra
lek med andra barn
lyssna på oss
skaffa dig vänner
riktiga vänner!

Dricker spriten
med sked
som om det var
medecin.
Det sprider sig en
kittlande känsla
genom halsen
ner till magen
och hjärtat bankade
och slog
så du trodde bröstet
skulle spricka och
allt rinna ur dig.
Det var så jävla skönt
tills solen gick i moln och
du blottades
som världens idiot inför
ännu fler idioter som sjöng
levnadsglatt i kör.




Fri vers av Skimmer
Läst 302 gånger
Publicerad 2006-12-17 20:21



Bookmark and Share


    rune
ååh gud det var verkligen jättebra skrivet.
2006-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Skimmer
Skimmer