Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
problematiskt när folk omkring dig har samma sjukdom som du och man väljer att blunda för en stund för att komma på sig..,VARFÖR!!!


Det Falna hjältarnas Låga..,


Det falnade hjältarna som ur lågan klivit upp i från helvetes lågorna.
Har med visdom antytt något åt främling,vän eller fiende.
Att problemet inte satt i själ,tank eller sinne.
Utan den tunga bägaren som fuktat dennes mun.
Men det är väl drakens törst utav eldens element.
Att alltid neka att vatten släcker elden som törstar likaväl som vinden väcker vågorna på vattnet.




Fri vers av Daniel lindqvist
Läst 475 gånger
Publicerad 2006-12-13 22:41



Bookmark and Share


  änglasjäl
Att alltid neka att vatten släcker elden som törstar likaväl som vinden väcker vågorna på vattnet.

men sheisse !

jag säger bara en sak: Wow!
2006-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Daniel lindqvist
Daniel lindqvist