Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

näsans plats

tänk om inte näsan
vore i vägen

då kunde mitt ena öga
titta på det andra




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 386 gånger
Publicerad 2006-12-13 23:44



Bookmark and Share


  Sunlight
Detta tycker jag om! Lekfullt roligt och samtidigt tänkvärt, när man håller kvar tanken en stund.
2006-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP