Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värderingar

Oro. Tygla dig.
Jag finns i dig, liksom du i mig.

Vi gör ett avtal på 50/50 basis.
Var gång du lämnar mig
ägnar jag mig åt lyrik,
meditation, musik, samtal.
När jag lämnar mig åt dig
påverkar du min ekonomi,
mina åtaganden, mitt umgänge.

Bevittnas. Två exemplar.




Fri vers av Nils-Ivar Lindström
Läst 317 gånger
Publicerad 2006-12-14 00:01



Bookmark and Share


  Thurizas
det där avtalet verkar väldigt intressant,vill jag göra med!
2006-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Nils-Ivar Lindström