Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter att ensamhetsångesten dövats med kalorier...


Där ligger jag på knä



Det finns en vrå i mitt hus
som jag uppsöker ibland
när tystnaden lagt sig om kvällen
och bara jag är vaken
en kal liten vrå
bland alla omaka möbler
där jag kryper ihop
och låter ensamheten
skölja över mig och
genomsyra varje cell
i min kropp




Fri vers av Jojo
Läst 212 gånger
Publicerad 2006-12-14 09:03



Bookmark and Share


  Albert
hoppas på dig!
tror på dig!
2006-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo