Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upplåst



Ni lirkade upp
mitt igenrostade lås
och ställde försiktigt
min dörr på glänt

Strimmor av vårsol
föll in genom glipan
och värmde sakta
det som fruset var

Era nycklar
går nu om intet
och min dörr hotar
att slå igen i vinden

Men det rostiga låset
har ni tagit bort för alltid
och jag vill slippa
bära ett nytt




Fri vers av Jojo
Läst 243 gånger
Publicerad 2006-12-14 09:06



Bookmark and Share


    pastorn
det känns som om du skriver väldigt utlämnande, väldigt nära ditt eget liv. det uppskattar jag och hoppas samtidigt att du inte ska behöva bära några lås i framtiden, utan leva i Kristi frihet. tycker att det mesta du skriver håller väldigt bra klass och nästlar sig in under skinnet mot hjärtats regioner.
2007-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo